سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم
بنا به گزارش روابط عمومي مديريت جهاد كشاورزي ، برداشت...
بنا به گزارش روابط عمومي مديريت جهاد كشاورزي ، برداشت زردآلو از سطح 60 هكتاري باغات شهرستان از اواخر خرداد ماه آغاز و تا اواخر مرداد ماه ادامه دارد از اين سطح 50هكتار بارور بوده كه پيش بيني عملكرد 6 تن در هكتارو توليد شهرستان 300تن براورد مي شود بيشترين ميزان عمده به صورت تازه خوري و حدود50تن نيز به استانهاي همجوار صادر مي شودشايان ذكر است ارقام عمده زردالو قيسي ،رجبعلي و نوري مي باشد و از خواص زردآلو براي سلامتي شامل توانايي آن براي درمان سوء هاضمه، يبوست، گوش درد، تب، بيماريهاي پوستي، سرطان و كم خوني است.